Coaching og konflikthåndtering

Ejer du et firma i Nordjylland? Sidder du som direktør eller CEO? Der er mange grunde til, at man efterlyser coaching og konflikthåndtering på arbejdspladsen. Det er ikke tilfældigt, at du er kommet ind på vores hjemmeside. Glyø Coaching er en konsulentvirksomhed, som tilbyder både coaching og konflikthåndtering. Vi kører blandt andet kurser for lederteams, bestyrelser og foreningsledere. Vores workshops og afprøvede værktøjer kan bidrage til at skabe fokus og kaste lys på de blinde vinkler, der er i dit firma eller organisation.

Coaching og konflikthåndtering er to meget forskellige begreber, men de har også nogle fællestræk. Coaching er med til at holde gang i den faglige og personlige udvikling, du har brug for som leder. Konflikthåndtering er en proces, hvor du minimerer de negative elementer i en given konflikt og styrker organisationens læringsproces. Som du kan høre, er der tale om to betegnelser, som i mange tilfælde hænger sammen, fordi behovet for coaching og konflikthåndtering på arbejdspladsen nogle gange opstår som følge af forandringer og konflikter. Hos Glyø Coaching kan vi hjælpe dig,og din organisation til at identificere og fjerne blokeringer, som hæmmer organisationens potentiale.

Glyø Coaching – Coaching og konflikthåndtering til organisationer

Som lederteams, bestyrelser og foreningsledere har I allerede indset, at jeres organisation trænger til hjælp udefra. Det er første skridt hen imod at fjerne, hvad der står i vejen for organisationens succes. Det er en meget lærerig proces, men man må også indrømme, at der altså er behov for professionel hjælp. Glyø Coaching kan vise sig at være den katalysator, der skal til for at skabe de forandringer eller rette på de forhold, som forhindrer jer i at opnår jeres mål.

Vores metoder og redskaber har i tidens løb hjulpet vores mange kunder. Du kan se en liste over de organisationer og virksomheder, vi har været med til at coache. Deres udfordringer har været forskellige. Derfor har den hjælp, de fik hos Glyø Coaching, tilpasset deres behov. I dag er de kommet videre.

Kontakt Glyø Coaching i dag på tlf.: +45 22762760 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: Helle@glyoe.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram