En ledelseskonsulent, der skaber værdi for din virksomhed

Måske sidder du i en bestyrelse i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland. Muligvis er der opstået nogle vanskeligheder i ledergruppen, som gør, at I nu har brug for en ledelseskonsulent. Hos Glyø Coaching kan I finde den ledelseskonsulent, I efterlyser. Vi er klar over, at virksomhedens daglige drift fylder meget hos jeres ledergruppe. Derfor er der engang i mellem behov for at hente hjælp udefra. Glyø Coaching kan yde den assistance, jeres ledergruppe behøver for at klare de udfordringer, der knytter sig til opgaven med at lede jeres medarbejdere.

Glyø Coaching kan fungere som en ledelseskonsulent. Vi har mange års erfaring med at samarbejde med rigtige mange virksomheder, som har bedt om vores ydelser som ledelseskonsulent. Her på hjemmesiden kan du se de mange referencer, som vi kan henvise til. Det er et stærkt bevis på, at vi i tidens løb har været i stand til at give vores kunder en hjælpende hånd, da de stod over for forskellige udfordringer. Vores assistance har i den grad skabt værdi for deres organisationer.

Glyø Coaching – En ledelseskonsulent med skræddersyede løsninger

Af erfaring ved vi, at jeres behov og omstændigheder er unikke. Derfor tilbyder vi løsninger, der afhjælper de forhold, som gør sig gældende hos jer. Opgaven med at bedrive ledelse, sådan at den sikre arbejdsglæde, er ikke noget, man bare kan. Det kræver en bevidst indsats. Nogle gange er man som leder eller bestyrelsesmedlem nødt til erkende, at virksomheden har brug for, at man tilfører den nye ressourcer i form af konsulenthjælp.

Glyø Coaching sætter fokus på forskellige områder, som vedkommer ledergruppen. Det kan være ledergruppens kommunikation, ansvars- og indsatsområder. Det er væsentligt at få lavet en forventningsafstemning, så alle i ledergruppen ikke er i tvivl om deres egen rolle, især når der for nylig er sket en omfattende omstrukturering. Det er med til at skabe en velfungerende og effektiv ledergruppe. Glyø Coaching kan være den katalysator, der gør det muligt for jer at fokusere på jeres kerneaktiviteter uden unødige forstyrrelser i ledelsen.

Kontakt Glyø Coaching i dag på tlf.: +45 22762760 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: Helle@glyoe.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram