Erhvervsnetværk Nordjylland

Er du kvinde og selvstændig? Driver du selv en forretning i Nordjylland? Er du interesseret i at melde dig til et erhvervsnetværk i Nordjylland? Så er Morgenfruerne et erhvervsnetværk i Nordjylland, som godt kan have din interesse. Vi er et erhvervsnetværk i Nordjylland, hvor du kan få sparring og inspiration til hverdagen som selvstændig. Det er ikke altid nemt at være kvinde, mor og erhvervsdrivende i Nordjylland. Der er rigtige mange opgaver, man som kvinde skal løse. Det skaber nogle dilemmaer, som i tilfælde kan tære på eller trække en ned i en malstrøm af konflikter.

For os som et erhvervsnetværk i Nordjylland er det vigtigt, at du på forhånd tænker over dine forventninger og hvad du gerne vil opnå ved at slutte dig til Morgenfruerne. Det synes vi er væsentligt, fordi det kan give dig indsigt i, hvad for nogle mål, du gerne vil nå ved hjælp af Morgenfruerne. Den proces vil give dig mulighed for at gøre op med dig selv, hvad for et udbytte, du forventer at få via vores erhvervsnetværk. På den måde kan vi få afklaret dine behov og vælge ud fra nogle personlige overvejelser, som kan give dig lyst til at melde dig til Morgenfruerne. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os og høre om indholdet af vores netværksmøder. Du kan også snakke sammen med et andet medlem af netværket og få nogle flere oplysninger.

Morgenfruerne – Et erhvervsnetværk i Nordjylland for erhvervsdrivende kvinder

Morgenfruerne Hjørring har eksisteret siden 2010. Vi er alle kvinder med eget CVR-nummer og lysten til at udvikle os selv som virksomhedsejere. Ved vores netværksmøder lægger vi også ekstrem meget vægt på at udvikle vores virksomheder ved aktivt at deltage i netværket. Så hvis du har et ønske om at få sparring og inspiration til hverdagen som selvstændig, er du meget velkommen til at kontakte Helle Glyø. Vi kan drøfte dine forventninger til Morgenfruerne og de mål, du ønsker at opnå ved at melde dig til vores erhvervsnetværk i Hjørring.

Vi kommer fra mange forskellige brancher, og det ser vi som en af vores største styrker. Vi mødes en enkel gang om måneden. Hver anden gang til morgenmøde og hver anden gang om aftenen. Helle Glyø er tovholderen for netværket.

Kontakt Glyø Coaching i dag på tlf.: +45 22762760 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: Helle@glyoe.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram