Forandringsproces og forandringsledelse

Verden er i konstant forandring. Miljøet omkring din virksomhed er i evig udvikling. Din organisation ændrer sig for øjnene af dig for at kunne følge med udviklingen udenfor. Forandringsproces og forandringsledelse er to begreber, som spiller en vigtig rolle i, hvordan din organisation klarer de udfordringer, der opstår, når forandringsvindene banker på. Glyø Coaching er en konsulentvirksomhed, som har specialiseret sig i forandringsproces og forandringsledelse. Vi tilbyder din organisation de værktøjer, I behøver for at kunne få succes med at implementere tiltrængte forandringer.

Glyø Coaching kan guide jeres virksomhed igennem den forandringsproces, som skal sættes i gang. Det kræver forandringsledelse, men det er ikke altid tilfældet, at en organisation råder over de ressourcer, som kan sikre, at forandringsprocessen lykkes. Det er her vi kommer ind i billedet. Glyø Coaching har i tidens løb hjulpet rigtig mange organisationer til at implementere forandringer, som har forbedret den måde, hvorpå deres aktiviteter foregår. Nogle af disse organisationer oplevede, at visse medarbejdere til at begynde med forsøgte at modarbejde ledelsens mål. Vi hjalp dem til at genvinde deres arbejdsglæde, samtidig med at ledelsen fik hjælp til at håndtere processen på en konstruktiv måde.

Forandringsproces og forandringsledelse – Glyø Coachings specialitet

Vi har altid erfaret, at medarbejdere ikke er imod forandringer som sådan. Men når ledelsen ikke formår at inddrage dem i processen, så stejler de og begynder at modstå ledelsens mål og visioner. Derfor handler det om at være på forkant. Når medarbejderne stejler, så er det ofte fordi forandringerne kommer ovenfra.

Vi må se i øjnene, at mennesket er et vanedyr. Vi elsker rutiner og den forudsigelighed, vanerne skaber. Det gør os trygge. Så når ledelsen introducerer nye tiltag, er de også nød til at skabe mening og støtte medarbejderne hele vejen. Glyø Coaching klæder lederne godt på ved hjælp af kurser og workshops, hvor ledelsen lærer at skabe ejerskab for processen blandt medarbejderne.

Kontakt Glyø Coaching i dag på tlf.: +45 22762760 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: Helle@glyoe.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram