Mobning på arbejdspladsen

Mobning på arbejdspladsen har en ødelæggende virkning på de mennesker, det går ud over. Mobning på arbejdspladsen kan også være skyld i en række ting, der på længere sigt kan skade virksomheden. Arbejdspladser, hvor en eller flere medarbejdere bliver udsat for mobning, oplever ofte mere sygefravær, nedsat produktivitet og høj personaleudskiftning. Hos Glyø Coaching kan du finde en sparringspartner, som kan hjælpe jer til at forebygge mobning på arbejdspladsen.

Glyø Coaching er en konsulentvirksomhed, hvor vi har stor erfaring i at assistere virksomheder med at udvikle en mobningspolitik, der forhindrer de negative konsekvenser, der stammer fra mobning på arbejdspladsen. Der er mange former for mobning. Der kan være tale om systematisk kritik, latterliggørelse, grove drillerier, sladder eller udelukkelse fra fællesskabet. Disse handlinger kan have arbejdsmæssige og helbredsmæssige konsekvenser for den mobbede. Glyø Coaching kan udstyr din virksomhed med de værktøjer og mekanismer, der kan forebygge en sådan situation.

Glyø Coaching og din mobningspolitik

Man plejer at sige, at forebyggelse er bedre end helbredelse. Det gør sig også gældende for mobning. Mange mobbede udvikler alvorlige stressreaktioner såsom posttraumatisk stress, depression og permanente helbredsskader. Når I som virksomhed indfører en specifik mobningspolitik, signalerer I, at man i jeres virksomhed ikke accepterer sårende eller krænkende adfærd. Glyø Coaching kan være med til at definere klare retningslinjer, der utvetydigt angiver, hvordan man skal gribe eventuelle mobningssager an.

Det kan i den grad betale sig at lave en sådan politik, da en klar strategi for håndtering af mobning kan spare jer for mange konflikter og sygefravær. Hos Glyø Coaching har vi i tidens løb hjulpet nogle af vores kunder til at strikke en mobningspolitik sammen, der viser, hvor man kan finde hjælp, hvis man føler sig mobbet. På den måde har de været i stand til at komme problemerne med mobning i forkøbet. Det har vist sig at være en stor hjælp for ledelsen.

Kontakt Glyø Coaching i dag på tlf.: +45 22762760 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: Helle@glyoe.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram