Stresscoaching

Er du virksomhedsejer eller sidder du som direktør i en virksomhed i Nordjylland? Måske er der en i ledergruppen, som desværre er blevet ramt af stress. Vedkommende har akut brug for stresscoaching og I vil gerne tilbyde ham eller hende et forløb, der kan hjælpe vedkommende på benene igen. Hos Glyø Coaching forstår vi jeres situation fuldt ud. Det kan være ødelæggende for den stressramte at opleve den afmagt, der opstår hos en, når man ikke selv har de nødvendige ressourcer til at håndtere stress. I står også i en sårbar situation, fordi den stressramte spiller en afgørende rolle i virksomhedens aktiviteter.

Glyø Coaching tilbyder et individuelt stresscoaching forløb, som ikke alene afhjælper det nuværende problem, men forebygger, at det igen opstår. Vi anvender kun evidensbaserede redskaber, som er udviklet til behandling af stress i alle stadier. Vi hjælper jeres medarbejder til at lære at håndtere stress ved at identificere de underliggende årsager til, at vedkommende er blevet ramt. Vi hjælper ham eller hende trin for trin tilbage til et produktivt liv. Hvor stress ikke står og lurer i kulisserne.

Glyø Coaching tilbyder stresscoaching til privat- og erhvervskunder

Vi tilbyder stresscoaching til virksomheder, der oplever, at nogle af deres ansatte bliver ramt af stress, men vi hjælper også privatkunder til at overvinde de frygtelige konsekvenser, stress fører med sig. Det kan fx være stressrelateret angst, som kan virke lammende på den stressramte. Vi udstyr vores kunder med afprøvede redskaber, som kan genoprette deres mentale og fysiske balance. Det resulterer i bedre livskvalitet og større arbejdsglæde.

Vores personlige stresscoaching forløb omfatter samtaler, hvor den stressramte får lov at sætte ord på sine problemer. På den måde bliver han eller hun hjulpet til at få afklaret årsagerne til, at han eller hun i dag lider af stress. Forløbet indbefatter også en del læring og øvelser, som hjælper den stressramte til at genvinde sin arbejdsglæde. Dette forebygger også fremtidige stressårsager.

Kontakt Glyø Coaching i dag på tlf.: +45 22762760 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: Helle@glyoe.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram