Ekstern HR

Ekstern HR

Fylder personaleledelse for meget i din hverdag? eller måske du ikke får brugt den tid på personaleledelse du burde – så er det mig du skal samarbejde med.

Jeg vil kunne hjælpe dig med at tilrettelægge din personaleledelse, så du får skabt en arbejdsplads med god trivsel, styr på arbejdsmiljø, tid og værktøj til ledelse mm. Med andre ord jeg kan være din eksterne HR, hvis virksomheden ikke har en HR-medarbejder selv. Vi kan lave den fordeling, der passer netop dig og din virksomhed. 

Det kan være om:
• Ansættelse og rekruttering
• MUS
• Konflikter og den svære samtale
• Trivsel, arbejdsmiljø og stress
• Sygefravær
• Mm

Sparring til ledere eller ejerledere

Har du brug for en sparringpartner når der skal træffes svære beslutninger, udvikles på din forretning eller blot udvikles på dig som leder – så kan jeg være din eksterne sparringspartner.

Med udgangspunkt i en værktøjskasse med viden indenfor ledelse, psykologi, forandringsprocesser mm, så kan jeg tilbyde at være den eksterne sparringpartner, der kan udfordre dig til at kvalificere dine beslutninger, støtte udvikling i din virksomhed og din ledelse i hverdagen. Det kan være som planlagte forløb eller efter behov. Jeg har gennem tiden fået kendskab til mange brancher og jobtyper, hvilket giver mig en forståelse for din arbejdsmæssige hverdag.

Ring eller skriv så kan vi mødes til en kop kaffe – enten fysisk eller online, og vi lægger en plan for den første sparring.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram