Kontakt

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget? Så skriv eller ring.

Kontakt oplysninger

Tlf:  22 76 27 60Email: helle@glyoe.comAdresse: Harald Fischers vej 22, 
9480 Løkken
Glyø Coaching APS
CVR 42502057
Bank: Nordjyske bank
7370 0001243849

Følg mig her

Kontaktformular - Helle Glyø

Om mig

Jeg hedder Helle Glyø – indehaver og stifter af Glyø Coaching. Mine værdier både som menneske og som virksomhedsejer er at det i alle livets forhold er vigtigt at se på muligheder fremfor begrænsninger. Det afspejler sig selvfølgelig også i mit samarbejde med mine kunder, samarbejdspartnere og mit netværk. Jeg tror altid på det bedste i mennesket, og er overbevist om der er en rolle, opgave eller plads til os alle – også selvom vi alle er meget forskellige.
Jeg er god til at tale med alle typer mennesker – høj som lav – også på den samme arbejdsplads.

Jeg har min uddannelse indenfor økonomi, ledelse og organisation fra dels Aarhus Universitet og Handelshøjskolen i Aarhus, Har efterfølgende suppleret med adskillige uddannelser og kurser indenfor ledelse og psykologi.

En af mine forcer er bla. at jeg er god til at omsætte teori til praksis – uanset hvilken type kunde eller branche, der handler med mig.
Jeg har flere års erfaring som leder fra store danske organisationer.
En stor del af mit liv går med at arbejde med det frivillige Danmark . Jeg er selv meget frivillig aktiv og derudover har jeg gjort det til en niche at koble det bedste af mine erfaringer fra ledelse i arbejdslivet med ledelse i det frivillige Danmark. Det er blevet til værktøjer til det frivillige Danmark.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram