Netværk

Netværk

Ser du også den kæmpe værdi, der er i at deltage i netværk? at det kan gavne din forretning, at det kan give dig relationer, du kan bruge, og som kan bruge dig, at det kan give dig viden – ja mange påstår de ikke kan drive deres forretning uden – dem er jeg nok en af. Jeg er selv tovholder på flere erhvervsnetværk, hvor min opgave er at indkalde, planlægge og afvikle netværksmøderne.

Har du brug for støtte til at starte et netværk op – så hjælpe jeg gerne- og hjælper jer igennem den første tid. Jeg har selv udviklet materialer til at få etableret netværk med mening og netværk, som er levedygtige. Jeg har siden 2010 været tovholder på Erhvervsnetværket Morgenfruerne - Hjørring for selvstændige kvinder. Formålet er sparring i forhold til at drive virksomhed og til at være leder.

Siden 2019 har jeg været tovholder på Erhvervsnetværk for Løkken.dk – et netværk for erhverv, detail, foreninger, kirke skole mm – ja kort sagt alle der har interesse i at vækste Løkken som en god helårsby.

Hvis du vil vide mere om hvordan jeg arbejde med netværk – så tøv ikke med at tage kontakt så kan vi mødes til en kop kaffe – det kan selvfølgelig også foregå online.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram