Glyø Coaching – Din eksterne HR Konsulent

Søger du en ekstern HR-konsulent eller HR-manager? Det kan være, at dit firma har et akut behov for hjælp inden for HR, men du synes dog ikke, at opgaverne er nok til at retfærdiggøre, at I ansætter en fast HR-konsulent. Det kan også være, at jeres budget begrænser jeres mulighed for at rekruttere en professionel HR-konsulent. Uanset jeres bevæggrunde kan Glyø Coaching være den fleksible løsning, som I efterspørger.

Glyø Coaching er en konsulentvirksomhed, som beskæftiger sig med HR og ledelsesopgaver i alle typer virksomheder. Vi står gerne for rekruttering og omboarding af nye medarbejder. Vi har i årenes løb hjulpet en del små og store virksomheder til at skaffe de rette medarbejdere ved hjælp af en effektiv rekrutteringsproces. Vi har specialiseret os i forandringsproces og forandringsledelse. Det vil sige, at vi kan assistere ledelsen i din virksomhed, når I står over væsentlige forandringer, der kræver professionel assistance, så I kan komme i mål. Som ekstern HR-konsulent eller HR-manager kan vi klare alle de små og store opgaver, som hører med til den daglige drift.

Glyø Coaching – Din pålidelige eksterne HR-konsulent

Glyø Coaching tilbyder alle de HR-funktioner, der knytter sig til en velfungerende HR-afdeling. Vi kan rådgive, assistere og coache ledergruppen på baggrund af vores stor ekspertise inden for HR. Der er nogle udfordringer og konflikter, der af og til opstår i enhver virksomhed. Hvis det er tilfældet hos jer, har vi også erfaring med at mægle i konflikter, som måske er gået i hårdknude.

Glyø Coaching løser både enkeltstående HR-opgaver og mere komplekse opgaver, som kræver professionel assistance udefra. Vi kan fx fungere som sparringspartner til virksomheden, der ikke har en HR-funktion, hvis det ønskes. Vi kan også hjælpe jer med at gøre jeres møder mere effektive ved at give jer innovative og afprøvede redskaber, som kan optimere den måde, hvorpå I kommunikere ved jeres møder. På den måde kommer I til at opleve, at I udnytter tiden bedst muligt.

Kontakt Glyø Coaching i dag på tlf.: +45 22762760 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: Helle@glyoe.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram