Konsulent virksomhed

Din organisation har brug for en konsulent virksomhed i Nordjylland. Der er nogle, der mener, at konsulenter ikke skaber reel værdi for de virksomheder, som de bliver hyret til at hjælpe. Det billede genkender vi ikke hos Glyø Coaching. Det er rigtigt nok, at der findes nogle useriøse konsulentvirksomheder, som ikke løser, de problemer, som de er blevet bedt om. Derfor er det vigtigt, at når man gerne vil benytte sig af en konsulent virksomhed. Så skal man undersøge hvad for en konsulent virksomhed der er tale om og hvorvidt deres ydelser matcher ens behov. På den måde undgår man frustrationer og misforståelser.

Glyø Coaching er en konsulent virksomhed, der i den grad skaber værdi for sine kunder i Aalborg og resten af Nordjylland. Vi yder professionel assistance inden for en række område. Områder som f.eks forandringsprocesser, forandringsledelse, HR-funktioner, rekruttering, konfliktmægling, konflikthåndtering, konfliktløsning, kurser til bestyrelsesmedlemmer, foreningsrådgivning og meget mere. Vi holder os opdateret med den nyeste viden. Derfor er vi altid på forkant med nye og afprøvede metoder, som bliver implementeret i virksomheder rundt om i verden.

Glyø Coaching – En værdiskabende konsulent virksomhed

Hos Glyø Coaching har vi fuld forståelse for, at det for dig handler om tillid. Du har brug for, at vi er tillidsvækkende og har erfaring med at løse, de problemer, som du ønsker, at vi håndterer for dig. Her på hjemmesiden kan du se en liste over de mange virksomheder, som vi i tidens løb, har samarbejdet med. På den måde kan du få indblik i vores kernekompetencer og den ekspertise, vi har med i bagagen.

Selvom vi har stor erfaring i kraft af de mange opgaver, vi har løst for vores mange kunder, går vi aldrig ud fra, at dine behov skal dækkes af standardiserede løsninger. Hos Glyø Coaching har vi altid en skræddersyet tilgang, som er tilpasset forholdene, der gør sig gældende i din organisation. Det skaber reel værdi og læring for jer. Det er derfor, at Glyø Coaching altid bliver anbefalet af vores tidligere kunder i Aalborg og resten af Nordjylland.

Kontakt Glyø Coaching i dag på tlf.: +45 22762760 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: Helle@glyoe.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram